WOKBAR WAREGEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wokbar Waregem. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 21:58 Zeer content
24 sep 2022 om 18:26 Geleverd binnen de tijd, ruime portie. Lekker maar mag iets pittiger, duidelijk verse ingrediënten!
30 aug 2022 om 21:52 Lekker eten en binnen het uur geleverd! Enkel wat meer gekruid mocht het zijn voor mij maar dat kan je makkelijk zelf doen, dus ik was heel tevreden!
15 aug 2022 om 10:43 Snelle levering (8u30 besteld, 9u bij ons). Heel lekker hoofdgerecht (+ grote portie, met 2 van gegeten). De krokante dumplings (€6 voor 4 mini frituurhapjes) waren een minpunt. Maar het hoofgerecht was het geld zeker waard!
14 aug 2022 om 21:42 Heeft gesmaakt
12 aug 2022 om 21:47 Heel vriendelijk en super lekker zeker aanrader
9 aug 2022 om 8:37 Zeer lekker!
6 aug 2022 om 23:17 Het eten kwam een pakje later dan gevraagd. Wel enorm lekker & grote portie! Noedels waren top!
3 aug 2022 om 22:19 voor wat het kost niet goed het was alsof je de overschoten bij elkaar gedaan hebt in 1 potje en opgewarmd hebt in de micro overschot van de dag voordien alles zat in 1 potje echt geen herhaling vatbaar gr
1 aug 2022 om 6:33 We hadden om 18u ons bestelling geplaatst, zodat we om 19u15 ons eten zouden hebben. Mijn man moest om 20u naar zijn werk vertrekken. Geen melding dat ze te laat gingen zijn. Heb meerdere keren gebeld. 20u10 kregen we ons eten. Wok trok op niks
30 jul 2022 om 22:19 Heel lekker en vlotte levering
25 jul 2022 om 19:53 Lekker, goed verpakt, ruime porties. geleverd precies op het moment dat was aangegeven bij bestelling.