WOKBAR WAREGEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wokbar Waregem. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 17:48 Vrij lange lever tijd, maar heel lekker eten
20 jan 2023 om 20:11 Super lekker & op tijd geleverd! We bestellen zeker nog eens
18 jan 2023 om 1:32 Heel lekker!
16 jan 2023 om 16:37 Was zeer lekker
16 jan 2023 om 7:01 Het eten was zeer lekker maar de drank zat er niet bij. Daarnaast was het ook wel een lange wachttijd.
10 jan 2023 om 20:38 ik kreeg het verkeerde order, ik vroeg achter einoodles en kreeg rijst. wat als ik daar nu allergies aan was? ik denk dat ik iemand anders order kreeg. aub kijk naar wat je waar steekt. In algemeen niet voor herhaling vatbaar. bezorger was wel goed.
7 jan 2023 om 21:14 Heel lekker eten, we hebben ervan genoten!
18 dec 2022 om 23:13 Heel erg lekker. En respect met dit gladde weg dek leveren echt een aanrader en goed bediend!
16 dec 2022 om 19:17 Eten was Echt niet lekker Sory Rinse was heel droog en koud Saus was Helemaal niet warm En een heel dik textuur letterlijk pudding Super veel zout Ik ben echt teleurgesteld
6 dec 2022 om 21:46 Lekker!
4 dec 2022 om 6:03 Top